Bil-Forum A/S

Når skaden er sket, skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det dog alligevel vigtigt, at du vælger det helt rigtige værksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig, i værste fald, betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens fremtidige sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores skadecenter er godkendt af SEAT-fabrikken til at udbedre alle typer skader på din SEAT. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en specialist uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Bestil tid på værkstedet

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

Vores værksted er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation.

Når uheldet er ude... 

Vi ved hvor ubelejligt det er at undvære sin bil, og har du samtidig været i en ulykke, så ved vi at hverken overblikket eller humøret er helt i top. Vi vil gerne gøre vores til at det, trods alt, forløber smertefrit når det kommer til reparationen af din SEAT.

Ved reparation af skader stiller vi derfor, selvfølgelig, en gratis lånebil til rådighed, mens du venter på, at din egen bil bliver færdig. Vi hjælper dig også meget gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Kontakt os på telefon 98 17 25 99 og få gode råd med på vejen.