Bil-Forum A/S

Værksted - Bil-Forum A/S

Bil-Forum er autoriseret SEAT Servicepartner. Det betyder, at vi råder over et værksted med det mest moderne udstyr, som er designet specielt til din SEAT. Avancerede computersystemer, som er i direkte forbindelse med fabrikken, sikrer en præcis diagnose og fejlfinding. På den måde sparer vi tid til fejlfinding, som du ellers skulle betale for, og vi har både reservedele og mandskab klar, når du indleverer din SEAT hos os.

Din SEAT er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores teknikere gennemgår 3-4 kurser hvert eneste år. På den måde kan du altid regne med, at det kun er serviceteknikere med opdateret viden, der kommer i nærkontakt med din SEAT. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp, hvis du får brug for hjælp undervejs.

Autoriseret service = bedre gensalgssværdi

Fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din bil er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens værdi, når du en gang skal sælge den.

SEAT Prismatch

Trods alt dette, matcher vi ethvert tilbud på service eller reparation, du måtte have fået et andet sted. 

Mere om SEAT Prismatch 

Når skaden er sket

Hvis uheldet er ude er det vigtigt, at du sikrer at skaderne på din bil bliver udbedret på et autoriseret værksted. Ellers risikerer, du at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens køreegenskaber eller sikkerhed forringes. Læs mere om vores pladeværksted her.

Book tid på værkstedet

Mød vores eksperter

Med den sidste nye teknologi yder de den ultimative service sørger vi for, at din SEAT altid forlader værkstedet i samme perfekte stand, som dengang du købte den.

Start filmen og se hvordan.

 

 


Kontaktinformationer

Bil-Forum A/S
Hjørringvej 142
9400 Nørresundby

Tlf.: 98 17 25 99
CVR: 20001690
E-mail: norresundby@seat.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Skærtorsdag Lukket
Langfredag Lukket
Lørdag Lukket
Påskedag Lukket